Contentkalender 2019 template: gratis download

Voor een slimme verspreiding van je content is een contentkalender onmisbaar. Niet alleen voor grote bedrijven of merken; maar voor iedereen die zich bezighoudt met contentproductie. Je ziet namelijk in één oogopslag waar, wanneer wat gepubliceerd moet worden. Werk jij nog niet met een contentkalender of weet je niet hoe je er een moet maken? Download dan hier gratis de contentkalender 2019 template! Wel zo makkelijk ????

Contentkalender 2019

Met een contentkalender bewaar je het overzicht en zorg je voor meer structuur in je contentplanning. Hierdoor publiceer je jouw content altijd op het juiste moment, creëer je continuïteit en werk je efficiënter. Zo houd je meer tijd over en loopt de productie en distributie van jouw content geen gevaar als je een keer ziek of verhinderd bent of geen inspiratie hebt.

Download de contentkalender 2019 template

Omdat het maken van een contentkalender best wel wat tijd kost, hebben we een contentkalender 2019 template gemaakt die je gratis kunt downloaden. Op zoek naar de contentkalender 2020? Goed nieuws! Ook deze kun je eenvoudig downloaden. Vergeet ook onze inhaakkalender 2020 niet voor de invulling van je contentplanner.


Heb je hulp nodig bij het opstellen van je contentstrategie? Dan is onze content marketing training of onze social media training wel wat voor jou! Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Volg ons ook op LinkedInFacebookInstagram en Twitter en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing!

Social Content Marketeer Rosanne

Over de auteur: Rosanne van der Putten

98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen

Beoordelingen artikel:

Contentkalender 2019 template: gratis download wordt beoordeeld met een 9.1 door 1829 tevreden lezers!
0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x