Jouw bedrijf helpen groeien met slimme online marketing 🚀

Wil jij dat ook? Als online marketing bureau helpen wij bedrijven om optimaal rendement te halen uit de inzet van online marketing!

2Bfound is specialist in online marketing. Onze specialisten kennen hun discipline door en door. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onderstaande video en onze diensten.

USP Transparant en eerlijk advies - 2Bfound

Transparant en
eerlijk advies

2Bfound gelooft niet in sprookjes, maar in een realistisch en duidelijk verhaal over wat wel en niet haalbaar is.

incompany training social media

Echte kennis
van het vak

Wij verstaan ons vak en zijn dagelijks bezig met het opdoen van nieuwe kennis. Hierdoor weten we exact waarmee we bezig zijn en worden er betrouwbare technieken gebruikt.

USP Echte kennis van het online marketing vak - 2Bfound

Jarenlange
ervaring

2Bfound bestaat al meer dan 10 jaar! In deze jaren hebben we al vele topposities en mooie resultaten behaald.

USP Specialisten in verschillende disciplines - 2Bfound

Specialisten in
verschillende disciplines

Van een SEO-expert tot een AdWords-kenner en vakkundig content marketeer. Samen werken we aan jouw online marketing doelen.

Wat klanten over ons zeggen

9.1 / 10.0
70 beoordelingen
9.4 / 10.0
67 beoordelingen
9.8 / 10.0
38 beoordelingen
9.8 / 10.0
7 beoordelingen

Recente cases

Bekijk alle cases
download (1)
Klantcase

LanTel

LanTel zorgt al meer dan 20 jaar dat organisaties optimaal bereikbaar zijn. LanTel heeft zich gespecialiseerd in telefonieoplossingen voor specifieke branches. Hieruit zijn oplossingen en functionaliteiten ontstaan die ook toegepast kunnen worden in andere branches. Zo kunnen wij zakelijke telefonie bieden voor elke organisatie.

Bekijk de case
Logo Euromate RGB
Klantcase

Euromate

Euromate verkoopt effectieve luchtreinigers voor een schone binnenlucht. Door het reinigen van de binnenlucht zorgt Euromate er al meer dan 45 jaar voor dat de werkomgeving bij veel bedrijven veiliger wordt. Het doel van Euromate: een schone binnenlucht creëren voor iedereen. Wat bijdraagt aan de gezondheid van medewerkers, minder verzuim en langere levensduur van machines.

Bekijk de case

Laatste nieuws

Bekijk alle berichten
Adverteren Facebook goedkoper
21-12-21

De belangrijkste Facebook Advertising trends voor 2022

Heb jij interesse in adverteren op Facebook? Wacht niet langer! In deze blog vertellen wij je waarom 2022 het perfecte jaar is om te beginnen met adverteren op Facebook, en zetten we de belangrijkste trends binnen Facebook Advertising voor voor je op een rij.

Lees meer
Contentmarketing trends 2022
03-12-21

Dit zijn de 5 belangrijkste contentmarketing trends in 2022

Welke contentmarketing trends moet je zéker in de gaten houden als je ook in 2022 content wilt produceren die gezien én gelezen wordt? Wij lichten 5 belangrijke trends uit!

Lees meer
Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Singel 329, 3311 HE Dordrecht
Tel:
078 - 844 52 71
KVK:
75767341
BTW-nr:
NL 8603.90.251.B01

Weet jij alles al over online marketing? Test jezelf!

Een online marketing bureau is een bedrijf dat bestaat uit online marketing specialisten. Deze specialisten zetten hun kennis en ervaring in om andere bedrijven online te laten groeien met behulp van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, online advertising of content marketing.
Een online marketing bureau biedt veelal een breed scala aan online marketing diensten aan. Voor elk van de diensten heeft het specifieke vakspecialisten in huis. De volgende diensten worden vaak aangeboden:
- online marketing strategie
- zoekmachine optimalisatie
- online advertising
- content marketing
- marketing automation
- conversie optimalisatie
- social media marketing
De kosten van een online marketing bureau zijn afhankelijk van de vraag van de klant. Het ene bedrijf kan bijzonder goed profiteren van zoekmachine optimalisatie, waar een ander bedrijf bijvoorbeeld ook gebaat is bij de inzet online advertising. Om die reden wordt vaak met uurtarieven gewerkt tussen de €90-€100. Dit wordt te allen tijde afgestemd tussen het bureau en de klant.
Bij een online marketing bureau is het mogelijk om stage te lopen als: online marketing stagiair. Tijdens de stage bij een online marketing bureau leer je de basis van alle facetten van online marketing, zoals: content marketing, zoekmachine optimalisatie en advertising.